Κατάλογος - Το Σύνταγμα και το πολιτικό σύστημα της Κούβας

Το Σύνταγμα και το πολιτικό σύστημα της Κούβας

9,00 με ΦΠΑ 7,20 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001040142 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

Στόχος της έκδοσης αυτής είναι να ενημερώσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό για την ποιότητα της δημοκρατίας στην Κούβα, παρουσιάζοντας το Σύνταγμα και το πολιτικό της σύστημα, ώστε εξοπλισμένο με ιδεολογικά και πολιτικά επιχειρήματα να μην ενδίδει στην προπαγάνδα περί «καταπάτησης των ελευθεριών», «περιστολής των δημοκρατικών αρχών» κλπ. και να διατρανώνει εντονότερα την αλληλεγγύη του προς τον κουβανικό λαό, ο οποίος για δεκαετίες αντιμετωπίζει επεμβάσεις, δολιοφθορές, βιολογικό πόλεμο, κινήματα αντιφρονούντων υποκινούμενα από «αχυρανθρώπους» των ΗΠΑ.

Το ίδιο το Σύνταγμα όσο και ο εκλογικός νόμος που περιέχονται στην έκδοση αυτή πιστεύουμε ότι δίνουν τη δυνατότητα στον αναγνώστη να διαμορφώσει άποψη για τη λειτουργία της Λαϊκής Εξουσίας και της κατοχύρωσής της στο ίδιο το Σύνταγμα της χώρας.

Από την άποψη αυτή, η έκδοση αυτή χρήζει σημασίας τόσο από επιστημονικής τοποθέτησης, καθώς γίνονται διακριτά μεταξύ τους το πώς οριοθετείται η προσέγγιση των συγγραφέων από την παράθεση του Συντάγματος και του Εκλογικού Νόμου της Κούβας όσο και δεδομένης της θέσης υπεράσπισης της πάλης του κουβανικού λαού, κάτι που σπανίζει στην πρόθεση σχετικών με το νομικό, πολιτικό πλαίσιο της Κούβας.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

Βάρος 0,31 kg
ISBN

960-224-951-Χ

Σχήμα

14×21

Σελίδες

208

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2004