Κατάλογος - Tο στοίχημα

Tο στοίχημα

7,00 με ΦΠΑ 5,60 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001110133 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

Το Στοίχημα είναι μια αληθινή ιστορία του Μακρονησιού. Το Μακρονήσι με τη σειρά του, όπως ξέρουμε, είναι μια αληθινή ιστορία της Αντίστασης του λαού, όταν οι απροσκύνητοι καταδιωκόμενοι από το κράτος των προσκυνημένων πήραν τα βουνά. Και όσοι δεν πρόφτασαν ή δεν μπόρεσαν σύρθηκαν στις εξορίες και τις φυλακές, στους τόπους των μαρτυρίων και των εκτελέσεων.

Τώρα αν το Μακρονήσι έμεινε στην ιστορία ως το σύμβολο των σωματικών και ψυχικών μαρτυρίων που δοκίμασαν οι ανδρείοι της λευτεριάς, ο Τατάκης έμεινε ως το σύμβολο του Μακρονησιού, ο κορυφαίος του χορού των ανδρείων που έβαλαν το στοίχημα με το θάνατο. Κι ο θάνατος που διαφέντευε το Μακρονήσι δεν ήταν ο πατροπαράδοτος θεριστής με το απλό δρεπάνι. (…)

Αυτό το θάνατο αντάμωσε ο Τατάκης στη Μακρόνησο στο πρόσωπο του Κοθρά. Κι έβαλε στοίχημα μαζί του. (…). Και κέρδισε το στοίχημα. Έπεσε, αλλά δεν υπόγραψε δήλωση υποταγής. Κι έγινε η μνήμη του φως από τον ουρανό του Μακρονησιού για να φωτίζει τα βήματα των γενναίων του κόσμου στον αγώνα τους για έναν κόσμο καλύτερο, δικαιότερο, ανθρωπινότερο.

Βάρος 0,145 kg
ISBN

960-224-877-7

Σχήμα

14×21

Σελίδες

88

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2000