Κατάλογος - Τελικά ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος

Τελικά ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος

15,00 με ΦΠΑ 12,00 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001110175 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης
Ένα μυθιστόρημα σύγχρονο του σήμερα, όπου καταγράφεται ο αγώνας των απλών ανθρώπων που αναζητούν δουλειά, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της βιοπάλης, με τις χαρές, τα βάσανα, τις δυσκολίες, τις αναποδιές, που παλεύουν να ζήσουν, να ερωτευτούν, να χαρούν. Μέσα σ’ ένα περιβάλλον κοινωνικοπολιτικό που αναπαρίσταται ανάγλυφα, που είναι αυτό που ζει η πλειοψηφία των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων.
Διαπερνά το μυθιστόρημα η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, οι πολιτικές που υλοποιούν οι κυβερνήσεις, η στάση των κομμάτων με τις τοποθετήσεις τους σε βασικά πολιτικά ζητήματα. Καταδεικνύεται ότι, τελικά, μόνο ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος, ενώ η διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής συνείδησης είναι αργή, βασανιστική και όχι ευθύγραμμη. Η μυθιστορηματική πλοκή είναι γρήγορη και οι χαρακτήρες των προσώπων ζωντανοί, αληθινοί, χωρίς φτιασιδώματα και υπερβολές, υπάρχουν και σκηνές δοσμένες με πολύ χιούμορ.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η Καλή Γκέλμπεση - Γκιούνη γεννήθηκε  στην Αθήνα.
Κατάγεται από φτωχή οικογένεια.
Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος, εργάτρια και αυτοαπασχολούμενη μικροεπαγγελματίας. Έχει γράψει δυο μυθιστορήματα το περιεχόμενο των οποίων είναι βγαλμένο μέσα από τη ζωή των ανθρώπων του μόχθου και την εμπειρία της σύγχρονης πραγματικότητας. Αυτής με τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες και τη φτώχεια στην οποία κα-ταδικάζει τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων η ιδιοκτησία του πλούτου από μια χούφτα εκμεταλλευτές. «Τελικά ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος», είναι το πρώτο μυθιστόρημα και «... Ξύλο που το θέλεις», το δεύτερο.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

Βάρος 0,605 kg
ISBN

960-224-977-3

Σχήμα

14×21

Σελίδες

416

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2005