Κατάλογος - Τα βιβλία της Μαρίας

Τα βιβλία της Μαρίας

10,00 με ΦΠΑ 8,00 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001150230 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

«Τα βιβλία της Μαρίας» είναι μια μαγική περιπέτεια τόλμης, ευαισθησίας και αλληλεγγύης, που μαθαίνει τα παιδιά να αγαπάνε τα βιβλία.

 

 

Η ΤΑΜΑΡΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ γεννήθηκε το 1980. Είναι απόφοιτος του τμήματος Bιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος με αντικείμενο τη μετάφραση και τη διερμηνεία. Eίναι μητέρα δύο παιδιών. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί ακόμη δύο βιβλία της: Άλφα-άλφα, Βήτα-βήτα έμαθα την αλφαβήτα, εκδ. Σύγχρονη Εποχή, 2011 (για παιδιά προσχολικής ηλικίας) και Η Λιχουδοχώρα, εκδ. Σύγχρονη Εποχή, 2012 (για μεγαλύτερα παιδιά).

 

Η ΖΩΗ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από Έλληνες πολιτικούς πρόσφυγες. Στη Λειψία τελειώνει την Ανώτατη Σχολή Εφαρμοσμένων Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Επιμέλειας του Βιβλίου (Hoschschule fur Grafik und Buckjunst). Για κάποιο χρονικό διάστημα δουλεύει στη διαφήμιση και συγκεκριμένα στη Γερμανική Εταιρία Διαφημίσεων (DEWAG, Deutsche Werbungs Agenzie). Στην Ελλάδα δουλεύει ως μακετίστας σ’ ένα διαφημιστικό γραφείο. Από το 1980 κι έπειτα, στρέφεται τελεσίδικα προς την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με διάφορους εκδοτικούς οίκους έχει εικονογραφήσει βιβλία για παιδιά και εφήβους. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στο εξωτερικό, όπως της Μπολόνια, Φραγκφούρτης και όχι μόνο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Βάρος 0,225 kg
ISBN

978-960-451-150-1

Σχήμα

20×20

Σελίδες

48

Εικονογράφηση

Z. KYTOΠOYΛOY

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2012