Κατάλογος - Στους λαβύρινθους της συνείδησης

Στους λαβύρινθους της συνείδησης

10,00 με ΦΠΑ 8,00 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001030014 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

Ο Σοβιετικός κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος Έντουαρντ Ρόζενταλ εργάστηκε και ταξίδεψε σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής και ήρθε σε άμεση επαφή με τη ζωή και τα προβλήματα τόσο στις δυτικές, όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς και με τα ιδεολογικά ρεύματα που επηρεάζουν τη νεολαία σε αυτές τις χώρες.

Τα βιβλία του Έντουαρντ Ρόζενταλ έγιναν δεκτά από το ελληνικό αναγνωστικό κοινό εξαιρετικά ευνοϊκά και ο συγγραφέας τους είναι από τους πιο δημοφιλείς, ιδιαίτερα ανάμεσα στη νεολαία.

Στο βιβλίο Στους λαβύρινθους της συνείδησης ο Έντουαρντ Ρόζενταλ συνεχίζει τη συζήτηση-απάντηση στα ιδεολογικά ρεύματα με τα οποία οι ιμπεριαλιστικοί κύκλοι προσπαθούν έντεχνα να διεισδύσουν και να επηρεάσουν τη συνείδηση των νέων.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σε αυτό, όπως και σε άλλα βιβλία του Έντουαρντ Ρόζενταλ, είναι, από τη μια, η ευρύτητα των θεμάτων και το βάθος των παρατηρήσεων και, από την άλλη, το γλαφυρό ύφος που κάνει την ανάγνωση των σελίδων του όχι μόνο πραγματικά ωφέλιμη, αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη.

Βάρος 0,295 kg
ISBN

960-224-543-3

Σχήμα

14×21

Σελίδες

240

Έκδοση

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

1986