Κατάλογος - Οι μέρες του Πολυτεχνείου μέσα από «Tη Φωνή της Αλήθειας». Άγνωστο και αδημοσίευτο υλικό – E-BOOK (pdf)

Οι μέρες του Πολυτεχνείου μέσα από «Tη Φωνή της Αλήθειας». Άγνωστο και αδημοσίευτο υλικό – E-BOOK (pdf)

2,50 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001650001 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης
  • Οδηγίες ανάγνωσης e-book
Σε αυτήν την έκδοση, που ετοιμάστηκε με αφορμή την επέτειο των 47 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου (14-17 Νοέμβρη 1973), δημοσιεύουμε επιλεγμένα αποσπάσματα εκπομπών του ραδιοσταθμού «Η Φωνή της Αλήθειας» της περιόδου από τις 2 Νοέμβρη μέχρι τις 21 Δεκέμβρη 1973, δηλαδή λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και λίγο μετά από τα γεγονότα.
Η παρακολούθηση «Της Φωνής της Αλήθειας» ήταν παράνομη, αλλά ήταν χιλιάδες εκείνοι που «έστηναν αφτί» τις ώρες των εκπομπών για να ενημερωθούν, να καθοδηγηθούν, να προσανατολιστούν για τη δράση τους.
«Η Φωνή της Αλήθειας», παρά τις τεράστιες δυσκολίες που δημιουργούσε η βαριά παρανομία και παρά την απόσταση, δημοσίευε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα ειδήσεις, ανταποκρίσεις και τα καλέσματα του Κόμματος στους εργαζόμενους της Αθήνας και στη νεολαία, για να πάρουν ενεργά μέρος στην πάλη. Πρόκειται για έναν πραγματικό άθλο που είχε τη δική του, ξεχωριστή συμβολή στη μαζικοποίηση του αγώνα, την αντοχή του απέναντι στην αιματηρή καταστολή, την απόκρουση της παραπληροφόρησης και της συκοφάντησης από το καθεστώς.
Ευελπιστούμε αυτή η έκδοση να βάλει το δικό της μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια των μελών και των φίλων της ΚΝΕ, όλων των αναγνωστών του Οδηγητή να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία των αγώνων της νέας γενιάς της χώρας μας, την ιστορία της ίδιας μας της Οργάνωσης, να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω μελέτη.  

ISBN

978-960-451-360-4

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2020

Μήνας έκδοσης

Νοέμβριος

Πώς θα διαβάσετε το e-book;

  1. Προσθέστε το e-book στο καλάθι αγορών,
  2. Επιλέξτε την σελίδα του ταμείου από το εικονίδιο του καλαθιού στο πάνω μέρος της σελίδας,
  3. Στην σελίδα του ταμείου συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε click στο "Αποστολή παραγγελίας",
  4. Θα λάβετε με e-mail το link μεταφόρτωσης για να κάνετε download το e-book στην συσκευή ή τον υπολογιστή σας.
  5. Μπορείτε να διαβάσετε το e-book σε κινητό ή tablet, στην εφαρμογή iBooks (συσκευές iOS) ή Google Play Books (συσκευές Android).
  6. Για την ανάγνωση του e-book σε υπολογιστή θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την δωρεάν εφαρμογή "Adobe Digital Editions" κάνοντας click εδώ.