Κατάλογος - Ο Σύλλογος των Τεμπελόγατων

Ο Σύλλογος των Τεμπελόγατων

10,00 με ΦΠΑ 8,00 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001150238 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

«Ο Ορέστης κείνη τη νύχτα δεν έκλεισε μάτι. Σκεφτόταν πολλά και διάφορα. Όχι όμως να φύγει. Διαπίστωσε πως σε τούτο το αχουρόσπιτο έπρεπε να μπει κάποια τάξη. Για να σωθούν όλοι τους. Μα πώς; Από κάπου χρειαζόταν ν’ αρχίσει. Από πού όμως;»

Στη ζωή μας τυχαίνει να συναντάμε ανθρώπους που έχουν αλλάξει απρόσμενα και αναρωτιόμαστε συχνά πώς και γιατί έλαβε χώρα τούτη η αλλαγή μέσα τους. Δύσκολη ερώτηση, καθώς οι αλλαγές κάποιες φορές συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις. Και ο Ορέστης, «ο τεμπελογατούλης» της οικογένειας Ψαροπούλου, προσπαθεί να γίνει καλύτερος μέσα από μια σειρά αστείες περιπέτειες. Άραγε θα τον κάνουν οι περιπέτειες αυτές ν’ αλλάξει για να σωθεί ο ίδιος και οι άλλοι; Για να δούμε…  

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Ζωή Κυτοπούλου γεννήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες. Φεύγει για την πρώην Ανατολική Γερμανία και στη Λειψία τελειώνει την Ανώτατη Σχολή Εφαρμοσμένων Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικής Επιμέλειας του Βιβλίου (Hochschule Fur Grafik und Buchkunst, Leipzig). Για κάποιο χρονικό διάστημα δουλεύει στη διαφήμιση και, συγκεκριμένα, στο Γερμανικό Πρακτορείο Διαφημίσεων (DEWAG.) Στην Ελλάδα, τον πρώτο καιρό, δουλεύει ως μακετίστας σ’ ένα διαφημιστικό γραφείο και από το 1980 στρέφεται τελεσίδικα στην εικονογράφηση του παιδικού βιβλίου. Ως συνεργάτης διαφόρων εκδοτικών οίκων, διακοσμεί πολυάριθμα παιδικά βιβλία. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Βάρος 0,21 kg
ISBN

978-960-451-233-1

Σχήμα

14×21

Σελίδες

128

Εικονογράφηση

Κυτοπούλου Ζωή

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2016