Κατάλογος - Διεθνής Κομμουνιστική Επιθεώρηση – τεύχος 5

Διεθνής Κομμουνιστική Επιθεώρηση – τεύχος 5

5,00 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 0001900061 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης

Οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και ο πόλεμος 1914-2014: 100 χρόνια ιμπεριαλιστικού πολέμου του Καρμέλο Σουάρες («Προπούεστα Κομμουνίστα», Κομμουνιστικό Κόμμα των Λαών της Ισπανίας).

Η πάλη των κομμουνιστών κατά του ιμπεριαλισμού ως πηγής πολέμων («Σοβιέτσκι Σαγιούζ», Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας).

Οι κομμουνιστές, η ενεργή πάλη για την ειρήνη και το παγκόσμιο αντιιμπεριαλιστικό μέτωπο του Κάρλος Οχέδα Φαλκόν («Ντιμπάτε Αμπιέρτο», Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας).

Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Η θέση του ΚΚΕ για το ενδεχόμενο εμπλοκής της Ελλάδας σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο, του Ελισσαίου Βαγενά («Κομμουνιστική Επιθεώρηση», Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας).

Σχετικά με την ιμπεριαλιστική στρατιωτική επέμβαση στη Λατινική Αμερική, τα όρια και οι αντιθέσεις του Ντιέγκο Τόρες («Ελ Κομμουνίστα», Κομμουνιστικό Κόμμα Μεξικού).

Ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, η ιμπεριαλιστική ειρήνη: Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η συνθήκη ειρήνης του Τριανόν στο φως του σήμερα του Ουγγρικού Εργατικού Κόμματος («Σταμπάντσαγκ»).

Ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και το επαναστατικό κίνημα. Ο Β. Ι. Λένιν για το εθνικό ζήτημα στην επαναστατική πάλη στη Λετονία, το 1917-1920, των Ραϊμόντ Ρούμπιξ και Βίκτορ Ματιουσόνοκ («Σοσιαλίστιι Λάτβια», Σοσιαλιστικό Κόμμα Λετονίας).

 

Βάρος 0,245 kg
ISBN

2241-0201

Σχήμα

17×24

Σελίδες

132

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Μήνας έκδοσης

Σεπτέμβριος

Έτος έκδοσης

2015