Κατάλογος - Αφγανιστάν. Η λαϊκή επανάσταση – E-BOOK (pdf)

Αφγανιστάν. Η λαϊκή επανάσταση – E-BOOK (pdf)

2,50 με ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 00052662 Συγγραφέας:
Product price:
Additional options total:
Order total:
  • Περιγραφή
  • Στοιχεία έκδοσης
  • Οδηγίες ανάγνωσης e-book

Το παρόν e-book της Σύγχρονης Εποχής έρχεται σε μια περίοδο έντονων πολιτικών εξελίξεων στο Αφγανιστάν, αλλά και σφοδρής ιδεολογικής αντιπαράθεσης αναφορικά με το περιεχόμενο των εξελίξεων αυτών. Πρόκειται για επανέκδοση του έργου που επιμελήθηκε η Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών του Ινστιτούτου Διεθνούς Εργατικού Κινήματος της ΚΕ του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Κόμματος Γερμανίας υπό τη διεύθυνση των Χανς Ιωακείμ και Έγκον Ντούμερ και εκδόθηκε για πρώτη φορά από τη Σύγχρονη Εποχή το 1984.

Με την έκδοση επιδιώκεται μια επανατοποθέτηση των γεγονότων που αφορούν τις σχέσεις της Σοβιετικής Ένωσης και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Αφγανιστάν, αναδεικνύοντας τις βαθιές σχέσεις φιλίας, ισότητας, αμοιβαίου σεβασμού και μη ανάμιξης του ενός στα εσωτερικά του άλλου, δεσμούς που διαμόρφωνε η νεοσύστατη σοβιετική εξουσία με το Αφγανιστάν ήδη από το 1919. Αναδεικνύεται έτσι ότι η στήριξη της Σοβιετικής Ένωσης στη διαδικασία οικοδόμησης και εξέλιξης της σοσιαλιστικής παραγωγής, αλλά και της περιφρούρησής της σε συνθήκες συνεχών ιμπεριαλιστικών πιέσεων με όλα τα διαθέσιμα πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά μέσα, αποτελούσε έκφραση των αρχών του προλεταριακού διεθνισμού.

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

ISBN

978-960-451-391-8

Εκδότης

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ

Έτος έκδοσης

2021

Μήνας έκδοσης

Σεπτέμβριος

Πώς θα διαβάσετε το e-book;

  1. Προσθέστε το e-book στο καλάθι αγορών,
  2. Επιλέξτε την σελίδα του ταμείου από το εικονίδιο του καλαθιού στο πάνω μέρος της σελίδας,
  3. Στην σελίδα του ταμείου συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε click στο "Αποστολή παραγγελίας",
  4. Θα λάβετε με e-mail το link μεταφόρτωσης για να κάνετε download το e-book στην συσκευή ή τον υπολογιστή σας.
  5. Μπορείτε να διαβάσετε το e-book σε κινητό ή tablet, στην εφαρμογή iBooks (συσκευές iOS) ή Google Play Books (συσκευές Android).
  6. Για την ανάγνωση του e-book σε υπολογιστή θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την δωρεάν εφαρμογή "Adobe Digital Editions" κάνοντας click εδώ.