Σύγχρονη Εποχή Εκδοτική ΑΕΒΕ

Οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή ιδρύθηκαν το 1972, την περίοδο της δικτατορίας της 21ης Απρίλη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το πρώτο βιβλίο που εξέδωσε ήταν Ο Λενινισμός και η σύγχρονη εποχή.

Οι εκδόσεις Σύγχρονη Εποχή δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να εκδοθούν και να διαδοθούν πλατιά τα έργα των Μαρξ – Ένγκελς – Λένιν, ώστε να γίνει κτήμα της εργατικής τάξης, των πλατιών λαϊκών στρωμάτων η κοσμοθεωρία του επιστημονικού σοσιαλισμού. Παράλληλα να εκδοθούν έργα κορυφαίων διανοητών της παγκόσμιας σκέψης, να προβληθεί η ιστορία του εργατικού λαϊκού κινήματος, η ιστορία της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και της τρίχρονης εποποιίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σύγχρονη Εποχή εξέδωσε τα Άπαντα του Λένιν και σε χωριστές εκδόσεις αυτοτελή έργα και συλλογές κειμένων του, Το Κεφάλαιο του Μαρξ και αρκετές εκδόσεις με έργα των Μαρξ – Ένγκελς, φιλοσοφία, οικονομία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, βιβλία για την παιδεία, την τέχνη και τον πολιτισμό, λευκώματα, ιστορία, αναμνήσεις, χρονικά, ελληνική πεζογραφία και ποίηση, ξένη λογοτεχνία και ποίηση, παιδική λογοτεχνία.

Οι απαιτήσεις των καιρών καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη των εκδόσεων Σύγχρονη Εποχή και θέτουν επιτακτικά την αναγκαιότητα της αναβαθμισμένης παρέμβασής της με βιβλία που θα καλύπτουν τα σύγχρονα προβλήματα του κοινωνικοοικονομικού γίγνεσθαι και της ιδεολογικής διαπάλης.

Η Σύγχρονη Εποχή σας ενημερώνει ότι λόγω των έκτακτων μέτρων και της ΠνΠ τροποποιεί τη λειτουργία των βιβλιοπωλείων για εξυπηρέτηση πελατών αποκλειστικά μέσω υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου (e-shop, τηλεφωνική παραγγελία, παραγγελία μέσω e-mail) με παράδοση κατ’ οίκον

Για παραγγελία μέσω τηλεφώνου (Δευτέρα έως Σάββατο, 9π.μ.-9μ.μ.) ή e-mail:

ΑΘΗΝΑ: 210 3829835, 210 3808132, sepathens@gmail.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 2310 283810, septhess@gmail.com

ΠΑΤΡΑ: 2610 222804, sepioa@gmail.com

Επίσης αξιοποίησε το e-shop της Σύγχρονης Εποχής για τις αγορές σου.

Εξασφάλισε την παραλαβή των βιβλίων στην πόρτα σου.

Η Σύγχρονη Εποχή με σύνθημα «Η γνώση είναι Δύναμη» σας καλεί να συνεχίσουμε την προσπάθεια δημιουργίας ενός ισχυρού μορφωτικού ρεύματος, που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις των καιρών.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.