Facebook

Πρόγραμμα Επιταγών

Στα βιβλιοπωλεία της Σύγχρονης Εποχής μπορούν να απευθυνθούν οι δικαιούχοι των επιταγών για βιβλία της ΔΥΠΑ και του ΟΠΕΚΑ

Δύο προγράμματα με επιταγές βιβλίων είναι σε εξέλιξη με διάρκεια κάποιων μηνών.

Όσοι είναι δικαιούχοι, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους στα βιβλιοπωλεία της Σύγχρονης Εποχής. Μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει από μαρξιστική-λενινιστική βιβλιογραφία, πολιτική, ιστορία, ελληνική και ξένη λογοτεχνία, ποίηση, επιστήμες και βιβλία για παιδιά και νέους θα καλύψει κάθε απαίτηση.

Με ποιον τρόπο γίνεται η εξαργύρωση των voucher;

Για τη ΔΥΠΑ:

Το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ ισχύει από 01.09.2024 έως 31.12.2024.

Η αξία των επιταγών είναι 25 ευρώ η καθεμία.

Με την επιταγή, που έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού, οι δικαιούχοι μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε βιβλίο επιλέξουν από τα βιβλιοπωλεία της Σύγχρονης Εποχής.

Σε περίπτωση που η αξία των βιβλίων υπερβαίνει το ποσό της επιταγής δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κάτοχος της επιταγής μπορεί να πληρώσει μόνο τη διαφορά.

Για τον ΟΠΕΚΑ:

Το πρόγραμμα είναι σε ισχύ από τις 10.07.2024 και θα ολοκληρωθεί στις 30.05.2025. 

Η επιδότηση είναι 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο και 30 ευρώ για κάθε παιδί δικαιούχου του ΛΑΕ.

Σε περίπτωση που η αξία των βιβλίων υπερβαίνει το ποσό της επιταγής δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο κάτοχος της επιταγής μπορεί να πληρώσει μόνο τη διαφορά.

Κάθε φίλος που θέλει να επιλέξει βιβλία της Σύγχρονης Εποχής θα πρέπει να προσέλθει στα βιβλιοπωλεία της με την αστυνομική του ταυτότητα.

Οι δικαιούχοι μπορούν να παραλάβουν βιβλία για όλα τα μέλη της οικογένειας που έχουν κληρωθεί μαζί τους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του ΑΜΚΑ όλων των δικαιούχων.

Τα βιβλία δίνονται ΜΟΝΟ όταν προσέρχεται στα βιβλιοπωλεία: ο άμεσα δικαιούχος ή ο/η σύζυγος προσκομίζοντας την αστυνομική ταυτότητα του/της άμεσα δικαιούχου συζύγου, ή τρίτο πρόσωπο με νόμιμη εξουσιοδότηση, το οποίο θα έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα του άμεσα δικαιούχου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2103829835 (Αθήνα), 2310283810 (Θεσσαλονίκη) και 2670222804 (Πάτρα).